Kıymetli Ziyâretçilerimiz;

Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği’nin istîdatları keşfedip geliştirerek bir eser meydana getirmenin huzûrunu yaşatan faaliyeti Tasavvur Müsâbakası; Temmuz ayında da büyük bir heyecanla gerçekleşti!

Üç kategoride; 8-12 yaş grubu çocuklar, 13-21 yaş grubu gençler ve 21 yaş üzerindeki hanımefendilerin katılım imkânı olan müsâbakada, bu ay toplamda on beş eser sergilendi, üç ayrı birinci seçildi!

Simli iplerin etamin kumaşa ustaca işlenmesiyle hârika bir yastık kılıfının ortaya çıktığı “Hesap İşi” isimli eserin sâhibi Müşerref Pişkince çocuk kategorisinde;

Kesme tahtasının akrilik boyalarla buluşması ile muazzam bir sanat çalışması hâline gelen “Dekoratif Kesme Tahtası” eserinin sâhibi Zehra Betül Koyuncu genç kategorisinde;

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafâ sâllallâhu aleyhi ve sellem’in hayâtını okul öncesi çocuklara renkli figürler ve oyunlarla sevdirerek anlatmayı hedefleyen “Peygamberime Uçuyorum” adlı eserin sâhibi Sâlihâ Yüce ise hanımefendi kategorisinde birinci oldu!

Müsâbaka sonunda, birincilerimiz sevinçle hislerini paylaştı ve Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği tarafından kendilerine 500 er lira mükâfât takdîm edildi!

Üretmenin sevincini bizlerle yaşamak isterseniz, kayıt ve bilgi için 0505 345 61 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz!

Müracaat için son târih: 4 Ağustos 2020 Salı / 18.00
Acele edin!?

Müellife: Merve Doğancı

8-12 YAŞ BİRİNCİSİ ?

13-21 YAŞ BİRİNCİSİ ?

22+ YAŞ BİRİNCİSİ ?

DİĞER ESERLER?



4 Yorum

  1. Sevil Fırat dedi ki:

    Her eser birbirinden kıymetli ve güzeldi.Herkesi tebrik ediyorum ??Çok faydalı bir müsâbaka.O heyecanı yaşamak da ayrıca çok güzel.Herkese tavsiye ederim. ?☺️

  2. Gülçin Aydeniz dedi ki:

    Katılım sağlayan tüm kardeşlerimin ellerine sağlık. Her biri ayrı güzel ve değerli çalışmalar. Sana çoook teşekkür ediyorum Gülberenk! Bizlere bu kıymetli çalışmaları sunarak kendi kabiliyetlerimizi daha çok fark etmeyi, tüketen değil üreten olmayı, birbirimizle kardeşçe yarışmayı, sevgiyle kucaklamayı öğrettiğin için. Canıım Gülberenk! Seni çooooook seviyoruzz..

  3. Hayrünnisa Gültekin dedi ki:

    Hepsi de çok güzel, fakat en güzeli ” defter ve kalemligi olan eserdi. “.

    Ben el yapımı defteri dunyalaaaar kadar sevdim…

  4. Emine Akyasan dedi ki:

    Her müsâbaka ayrı bir heyecân veriyor. Seçim yapmak çok zor oluyor, her birinde bir hayâl her birinde emek var…
    Katılan herkesi, bilhassa birincileri tebrik ediyorum.?

Yorum Yap