Kıymetli Ziyâretçilerimiz,

Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği yönetim kurulu ve aktif resmi üyelerinin (A.R.I) katılımıyla senede bir kez gerçekleştirdiğimiz eğitim ve istişâre toplantımız bu sene Kocaeli’de yapıldı.

Aktif üyelerimizin dâvet edildiği toplantıya; İstanbul, Bartın, Adana, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Karaman, Nevşehir, Samsun, Mersin, Kütahya, Balıkesir ve Çanakkale’den yoğun bir katılım vardı. Bu da toplantımızın daha verimli ve coşkulu geçmesine vesîle oldu.

Üç gün süren eğitim ve istişâre toplantımızda , derneğimiz bünyesinde devam etmekte olan hizmetlerin sürekliliği ve bundan sonra yapılabilecek hizmetlerimiz için yol haritaları çizildi.

2018-2019 senesi hizmet karnelerinin de verildiği toplantımızda bu sene birinciliği Hatice SAĞLAM, ikinciliği Zuhâl KARAGÖZ, üçüncülüğü ise Meltem KOYUNCU haketti. Kendilerini üstün hizmetlerinden dolayı tebrik edip, bu yolda her dâim aşk ve şevk ile usanmadan devam edebilmelerini Rabb’imizden niyâz ettik.

Uzun yolculuklar tek bir adım ile başlar. Bizler bu seneki ilk adımımızı attık ve senenin sonunda, Rabb’imiz nasîp ederse Balıkesir Gönen’de buluşabilmek duâsı ile başarılı ve bol istifâdeli bir hizmet yılı için yeniden
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
dedik.?



Yorum Yap