Kıymetli Ziyâretçilerimiz;

Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği’nin istîdatları keşfedip geliştirerek bir eser meydana getirmenin ve üretmenin huzûrunu yaşatan faaliyeti “Tasavvur Müsâbakası”, tüm heyecânıyla devâm ediyor!

Üç kategoride; 8-12 yaş grubu çocuklar, 13-21 yaş grubu gençler ve 21 yaş üzerindeki hanımefendilerin katılım imkânı olan müsâbakada, bu ay da yine toplamda on beş eser sergilendi ve üç ayrı birinci seçildi!

Cihat Mert YANDI çocuk kategorisinde; birbirine geçecek şekilde iki adet pet şişe kullanarak ve bunlardan birini yapraklarla kaplayıp suluğunu renklendirerek, sonra da onu kelepçeler yardımıyla bisikletine tutturarak ürettiği “Bisikletimde Suluk” isimli eseri ile;

Zehra Betül KOYUNCU genç kategorisinde; klasik bir bisikleti yağlı boya ile muntazam şekilde boyayarak, üzerine desenler çizerek ve her iki tarafına pembe çiçekler asarak yenilediği, sıradışı “Çiçeklet” isimli eseri ile;

Zinnûre YANDI ise hanımefendi kategorisinde; etrâfını kurdele ile renklendirdiği, ön kısımlarını parça keçelerle kamufle ettiği bir çift terliği, küçük bir askıya yapıştırarak; falçata, makas, kalem, anahtar, yüzük, iğnelik, notluk gibi birçok mâlzemesini derleyip toparlamasını istediği ve “Hârikalar Diyârı” ismini verdiği eseri ile birinci oldu!

Müsâbaka sonunda, birincilerimiz büyük bir memnûniyet ve sevinçle hislerini paylaştı. Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği tarafından kendilerine 500’er lira mükâfât takdîm edildi!

Üretmenin sevincini bizlerle yaşamak isterseniz, kayıt ve bilgi için 0505 345 61 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz!

Mürâcaat için son târih: 25 Ağustos 2020 Salı / 18.00
Acele ediniz!

Müellife: Hatice SAĞLAM

 

8-12 Yaş Grubu 1.’si

Cihat Mert YANDI’nın Eseri ?

 

13-21 Yaş Grubu 1.’si

Zehra Betül KOYUNCU’nun Eseri ?

 

21 Yaş Üstü Grubu 1.’si

Zinnûre YANDI’nın Eseri ?

 

Müsâbakaya Katılan Diğer Eserler: ?

 



3 Yorum

  1. Fatma Seher Erdoğan dedi ki:

    Tüm eserler hârikaa…
    İz bırakıyorsunuz Neslihan Hocam.
    Bu gördüğumüz her eserde sizden bir parça var.
    Ne mutlu size..
    Ne mutlu sizi seven bizlere..
    Hamdolsun.

  2. Emine Akyasan dedi ki:

    Çok heyecanlı bir müsâbaka oldu. Katılan herkesi tebrik ederim. Çocuk ve genç kategorisinde de çok güzel fikirler vardı. Gelecekten ümitvarız?
    Birincileri ayrıca tebrik ediyorum.

  3. Zinnure YANDI dedi ki:

    Allah râzı olsunn maddî ve mânevî olarak önümüzü açtığınız içinnn.

Yorum Yap