Kıymetli Ziyâretçilerimiz,

Bu hafta da Cumâ Buluşmaları kapsamındaki “Satırdan Sadıra Dersler” internet ortamında gerçekleşti.

Bu buluşmamızda, sosyal medyadaki Twitter paylaşımları üzerinden, ne için vâr olduğumuzu sorguladık. Gönderilen fotoğrafları inceledik. Hakîkati yaymak husûsundaki durgunluğumuzdan, atâletimizden, dünyâya kapılıp gitmiş gönüllerimizin hâlinden bahsettiğimiz dersimizde, kendimizi seyrettik, nefislerimizi sorguya çektik. Sen ben demekten geçip de gür ve îmânlı tek bir ses olarak yankılanmadan şu dünyâyı huzûra götüremeyeceğimizin idrâkine vardık.

Tefekküre ve tekâmüle istekli, düşünüp anlamaya ve nefsini sorgulamaya açık, başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerden katılan bin altı yüzü aşkın kıymetli hanımefendi ile bu haftaki dersimizi de sonlandırdık.

Bizler ayrılmadık, yarın yine el ele gönül gönüle “Salât, Selâm ve Duâ” vaktinde ardından “Gülberenk Kardeşlik Seferberliği”nde bir arada olabilmek ümîdi ile güzel kararlarla ve şuurla özlerimize döndük.

Sizler de bu dersten istifâde etmek isterseniz, ücretsiz kayıt ve bilgi için hemen 05545301108 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



15 Yorum

  1. Merve Doğancı dedi ki:

    Sosyal medya günümüz dünyasının inkâr edilemez gerçeklerinden biri ve bu camiâda kir akan oluklar olduğu gibi nur akan oluklar da var. Bir Müslüman olarak şahsî kanaatim bu nur akan oluklara internet üzerinden de olabildiğince güç katabilmek. Gülberenk’e bu husustaki hizmetlerinden dolayı tekrar çokkkk teşekkür ederiz!!!

  2. Işın Karasulu dedi ki:

    Bu durumda vazîfem; hak ve hakîkâti söyleyip müslüman olarak can vermek! ?

  3. Işın Karasulu dedi ki:

    Hakîkât hep yalnız fakat Rabbim dînini tamamlayacak.

  4. Sevil Fırat dedi ki:

    Satır satır sadırlarımıza işleyen bu kıymetli dersleri , Rab’bimiz yaşamayı nasîp etsin. ?Allah râzı olsun. ??

  5. Tuba Deniz dedi ki:

    Muazzam dersler, Rabbim dâîm ve kâim eylesin. Her gece heyecanla bekliyoruz. iyi ki varsınız, Rabb’im sizlere güç kuvvet versin! ?

Yorum Yap